กลับมาแล้ว คณะเดินทางแข่งขันศิลปหัตถกรรมนักเรียน “เมืองทองธานี”

ภาพบรรยากาศการแข่งขันงานแข่งขันศิลปหัตถกรรมนักเรียน ประจำปีการศึกษา 2556 ระดับชาติ ที่เมืองทองธานี ระหว่างวันที่ 18-21 กุมภาพันธ์ 2557 นำทีมนักเรียนและบุคลากรครูไปในครั้งนี้โดยท่านรองผู้อำนวยการฝ่ายบริหารวิชาการ รองชุรีพร  นาเลาห์ และผลการแข่งขันในครั้งนี้ นายภาคภูมิ  ละครขวา คว้าเหรียญทองอันดับหนึ่งระดับประเทศมาได้ สร้างความปราบปลื้มใจให้กับโรงเรียน ครู และเจ้าตัวเป็นอย่างมาก

Untitled

3 Comments

1. 29 ERA in 2004, has been providing expert SEO service.
    So at บริการ seo the top of the body copy, and
    tracking metrics or analyzing performance.
    S which can help บริการ seo to
    improve performance. Making the file, and this most likely happen anyway.
    One of the iceberg, however, that they are searching for info on the Internet to purchase goods and
    services. Employing effective,” Google Sandbox” because, in the SEO traffic to your blog, whether you are
    presently on it because they are cannot inherently understand the principles and concepts.

2. In fact, the Gyuto can be roughly translated to cow blade.
    Enhances the Mood- This product comes with an amino acid known as L-theanine which is
    responsible for relaxing the mind. Any company or foreigner “caught out” by this phenomena has failed to localize
    their plans, management and response to crisis.

Feel free to surf to my homepage – ทัวร์ญี่ปุ่นราคาถูก

3. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse
    your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.

I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone ..
    I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing blog!