ศึกษาดูงาน การสอนวิทย์-คณิต เป็นภาษาอังกฤษ โรงเรียนกัลยาณวัตร วันที่ 22 มิถุนายน 2555

SAM_1354

ดูภาพทั้งหมดจากที่นี่

One Comment

1. Because it is true that if the conflict spins out of control
    both countries will loose vast political terrain locally and
    globally. Enhances the Mood- This product comes with an amino acid known as L-theanine which is responsible for relaxing
    the mind. Another managed to sneak past the net and fired its torpedoes on an American cruiser USS Chicago.

my web blog ทัวร์ญี่ปุ่นราคาถูก